Organizare zile de nastere in Bucuresti sectorul 6

Sunteti in cautarea unei locatii pentru planificarea unei onomastici in Bucuresti? Ati ajuns in locul potrivit. Indragim petrecerile si ne place Bucurestiul, iar impreuna cu experienta noastra in organizare de evenimente va puteti asigura ca Restaurantul Bulevard este alegerea potrivita pentru astfel de evenimente.

organizare zile de nastere in Bucuresti organizare zile de nastere in sector 6
restaurant pentru aniversari si onomastice

Preparate alese pentru zile de nastere organizate

Restaurantul Bulevard va pune la dispozitie meniuri speciale pentru organizarea de zile de nastere. De asemenea, impreuna cu echipa noastra va puteti personaliza la cerere propriul meniu.

Contactati-ne!

Oferta organizare si aniversare majorate in Bucuresti sector 6

  • - maxi-mix
  • - alune
  • - fructe
Meniu Finger Food
  • - pui shanghai
  • - bulete de cascaval
  • - frigarui de pui satay marinate in sos curry
  • - mini frigarui cu file de porc de mamaliga
  • - cartofi taranesti
  • - salata de varza alba, varza rosie si morcov
Pret meniu aniversare majorat - 45 lei/persoana

Oferta de aniversare majorat este valabila in cursul saptamanii de duminica pana joi.

Optional: Dj Jhon Rezident sau Taraful Cornel si Andreita Bucur cu Caffe Concert-Muzica Usoara Folclor- Muzica Lautareasca-Machedoneasca-Greceasca-Muzica Orientala. Muzica live inclusa la minim 30 de persoane!

Ziua de nastere sau ziua onomastica este un moment special in viata fiecaruia dintre noi si merita sarbatorita alaturi de cei dragi. Adulti asemenea copiilor se bucura la randul de petreceri iar faptul ca cei apropiati isi onoreaza ziua de nastere fiind aproape de tine conteaza enorm pentru sarbatorit. Daca sunteti intr-o etapa importanta a vietii dvs. fie ca sarbatoriti 18 ani, 30, sau 60, restaurantul Bulevard este alegerea potrivita pentru organizari de zile onomastice in sectorul 6 din Bucuresti.

Petreceri pentru adulti la Restaurant Bulevard

Planificarea unei petreceri pentru o zi de nastere nu este un process simplu, dar o planificare din timp si cu ajutorul echipei noastre experimentate putem da nastere unui eveniment memorabil. Restaurantul Bulevard este locul potrivit pentru amenajarea unui eveniment atat pentru adulti cat si pentru copii. Pe langa organizare de nunti, petreceri corporate, aniversari, petreceri de absolvire sau banchete, ne ocupam in detaliu si de ziua ta de nastere cu organizare profesionista a meniului, a formatiei, aranjamente si atmosfera. Spatiul pe care vi-l punem la dispozitie pentru organizare de zile de nastere este de 250 locuri, extreme de generos si potrivit pentru orice tip de petrecere, atat privata cat si deschisa, de mici sau de mari dimensiuni.

Necesitatile pentru organizarea unei zile de nastere la restaurantul Bulevard

Restaurantul nostru se ocupa de toate detaliile pentru organizarea unei petreceri de zi de nastere iar de la dvs. vom avea nevoie de data evenimentului si ora, tipul petrecerii, private, publica, dimensiunea acesteia si alte detalii, lista de invitati cat si bugetul alocat. Echipa noatra va discuta cu dvs. detalii privind meniul evenimentului, categoriile de bauturile, daca vor fi servite bauturi alcoolice sau nu, decoratiuni, tipul de bucatarie, romanesca sau europeana, muzica, atmosfera si multe altele.