Despre organizarea evenimentelor In Bucuresti sector 6

Serviciile restaurantului nostru de organizare de evenimente sunt realizate cu mult profesionalism si daruire, fiind dedicate tuturor celor care doresc sa ofere familiei, prietenilor sau angajatilor o experienta de neuitat intr-un cadru intim, spatios si elegant. Echipa localului nostru va poate oferi o gama variata de servicii si facilitati profesioniste pentru toate tipurile de evenimente: corporate, nunti, botezuri, parastase, zile de nastere, onomastice si multe altele.

organizare evenimente in Bucuresti organizare evenimente in sector 6
organizare mese festive

Preparate alese pentru evenimente organizate

Restaurantul Bulevard va pune la dispozitie meniuri speciale pentru orice tip de eveniment pe care doriti sa il organizati. De asemenea, impreuna cu echipa noastra va puteti personaliza propriul meniu.

Contactati-ne!

Serviciile noastre de organizare evenimente

Cea mai diversificata gama de servicii pentru Bucuresti - Sector 6

servicii organizare nunti

Restaurantul Bulevard va sta la dispozitie cu servicii profesioniste pentru organizare de nunti in Bucuresti.

servicii organizare botez

Organizeaza-ti botezul cu pana la 250 de invitati la Restaurantul Bulevard intr-un abient placut si dedicat necesitatilor tale.

servicii organizare zile de nastere

Cu ajutorul localului nostru din sectorul 6, puteti sa dati nastere la o petrecere pentru ziua de nastere sau onomastica.

servicii organizare parastase

Daca sunteti in cautarea unui spatiu pentru organizarea unui parastas, Restaurantul Bulevard va paote oferi toate necesitatile.

servicii organizare evenimente corporate

Pentru celebrarea unui eveniment important din cadrul companiei dvs., va punem la dispozitie un spatiu cu pana la 250 de locuri.

Organizare profesionista de evenimente

Impreuna cu personalul restaurantului nostru putem sa punem bazele unui eveniment calitativ si profesionist, restaurantul Bulevard fiind un expert si un partener de incredere pentru organizare de evenimente. In cadrul restaurantului nostru, se pot organiza petreceri private/corporate, botezuri, aniversari si zile onomastice, precum si sarbatorirea oricarui alt eveniment important din viata dumneavoastra. Puteti alege din meniurile realizate de noi pentru astfel de evenimente, sau puteti crea meniul dorit de dumneavoastra. De-a lungul timpului am pus bazele si am dat nastere la sute de evenimente iar de aceea ne consideram un partener de incredere pentru dvs. in organizare unui eveniment unic precum nunta, botez sau zi de nastere. De asemenea creem o atmosfera specifica si va putem ajuta in realizarea unui parastas sau al unui eveniment corporate. Restaurantul Bulevard poate fi contactat la numarul 0732.80.60.11 pentru organizare de evenimente sau ne puteti vizita in Bulevardul Ghencea 122 vizavi de stadionul Steaua.