Organizare evenimente corporate in Bucuresti sectorul 6

Restaurantul Bulevard din sectorul 6 Bucuresti, organizeaza evenimente corporate pentru companiile de toate dimensiunile si va garanteaza un eveniment memorabil pentru angajatii sau pentru invitatii dvs. Spatiul nostru generos de pana la 250 de locuri la mese poate fi utilizat pentru toate tipurile de evenimente corporate: petreceri de sarbatori, intalniri profesionale, conferinte, mese festive sau alte tipuri de evenimente corporate. Angajatii nostri va stau la dispozitie si incearca sa va indeplineasca cu profesionalism toate cerintele pentru a ne asigura ca evenimentul corporate pe care doriti sa il organizati va fi unul memorabil.

organizare evenimente corporate in Bucuresti organizare evenimente corporate in sector 6
restaurant pentru evenimente corporate

Preparate alese pentru evenimente corporate organizate

Restaurantul Bulevard va pune la dispozitie meniuri speciale pentru organizarea de evenimente corporate. De asemenea, impreuna cu echipa noastra va puteti personaliza la cerere propriul meniu.

Contactati-ne!

Contactati-ne pentru organizare de evenimente corporate

Restaurantul Bulevard este un spatiu extrem de apreciat pentru organizare de evenimente corporate, am avut placerea sa gazduim de-a lungul timpului o multitudine de companii locale cat si multinationale pentru diferite evenimente si de fiecare ne-am ridicat la nivelul asteptarilor acestora prin servicile oferite. Ambientul elegantsi traditional in acelasi timp, spatiul cu pana la 250 de locuri la mese, scena pentru formatie, dar si bucataria romanesca si internationala creaza din Restaurantul Bulevardul spatiul potrivit pentru orice tip de eveniment corporate.